Apparaten

Apparaten

Weet je nog dat de eerste computers verschenen in onze huizen? We speelden toen een basisvariant van Pac-Man in MS-DOS en vonden het allemaal helemaal geweldig. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone in zijn zak die duizenden keren meer informatie kan verwerken als die computer van 30 jaar geleden. De apparatuur voor in je keuken heeft natuurlijk ook geprofiteerd van deze razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van technologie.

Onze

Partners

In oude keukens staat vaak een gasoven, een magnetron en een toaster. Die apparaten nemen samen enorm veel ruimte in beslag. Je kunt tegenwoordig al deze functies laten uitvoeren door één goede combi. Als je daarnaast ook nog je rug en huid wilt sparen dan laat je deze inbouwen op een hoogte waar je makkelijk bij kunt. Zo hoef je niet meer te bukken om zware ovenschotels uit een bloedhete oven te halen en verklein je daarbij het risico dat je iets heets aanraakt en je vingers verbrandt.

Een andere oplossing die ruimte en tijd bespaart is een kraan met een speciale functie waardoor je direct kokend water kunt tappen. Zo hoef je geen waterkoker meer op het keukenblad te plaatsen en je kunt altijd direct een theepot vullen. Vaatwassers gebruikten vroeger meer water en energie dan ouderwets met de hand afwassen, maar ook dat is verleden tijd. Vaatwassers zijn tegenwoordig zo efficiënt in hun gebruik van water, energie en schoonmaakmiddelen dat je de natuur er een plezier mee doet. Je kunt kiezen voor een grote en efficiënte vaatwasser als de vaat zich in je huishouden erg snel opstapelt. Er zijn echter ook kleinere vaatwassers beschikbaar voor één, twee en driepersoonshuishoudens. Die kun je laten inbouwen onder of naast de wasbak. 

Op het gebied van moderne (inbouw)apparatuur is nog veel meer mogelijk. Mensen die graag koken hebben bijvoorbeeld meestal een blender en/of juicer voor hun sapjes, een handblender voor soep en een keukenmachine voor het maken van deeg, currypasta, saus, etc. Daarnaast zijn er allerlei nieuwe producten op de markt die je eten nog gezonder, voedingsrijker of ‘made from scratch’ kunnen maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een broodbakmachine of een airfryer die eten braadt zonder olie. Sommige apparaten kunnen worden gecombineerd en andere werken toch echt beter op zichzelf.    

Welke apparaten je precies nodig hebt is afhankelijk van je gebruik van de keuken. Bij Star weten we precies welke inbouwapparaten zeker op prijs worden gesteld afhankelijk van de samenstelling van je huishouden en de afmetingen van je keuken. We helpen je daarmee graag op weg. Samen zorgen we er daarnaast voor dat je genoeg ruimte hebt om allerlei andere apparaten op te bergen. Zo kun je na het plaatsen van de keuken rustig kijken wat je verder nog aan wilt schaffen.

Heeft u advies nodig?
Onze experts helpen u graag verder