Serviceteam

Serviceteam

Voor elke noodsituatie bestaat er een oplossing. Ons serviceteam staat altijd klaar om je te helpen bij het oplossen van problemen in je keuken. De ervaren leden van dit team weten precies hoe ze allerlei verschillende aspecten van onze producten zo efficiënt mogelijk in orde kunnen maken. Zij hebben in hun loopbaan de meeste problemen al eens gezien waardoor ze snel een goede oplossing voor je vinden.

Onze

Partners

Er kunnen allerlei dingen mis gaan in de keuken. In deze ruimte gebeuren vaak ongelukjes en meestal kunnen de gevolgen daarvan zonder problemen worden opgelost. Soms gaat er echter iets groters mis waardoor je keuken niet meer optimaal functioneert. In dat geval moet je zo snel mogelijk ons serviceteam inschakelen. Zij hebben meestal een kant en klare oplossing waardoor je probleem direct kan worden verholpen. Soms moeten er eerst onderdelen worden besteld. In dat geval komt er iemand langs om te kijken wat er precies mis is gegaan. De expert kan je dan ook direct vertellen hoe lang het gaat duren voor je probleem opgelost kan worden.

Van de 16 uur die we per dag wakker zijn, besteden de meeste volwassenen tussen de vijf en twintig procent de keuken. Het bereiden van eten en drinken kost tijd, zeker als je zo gezond mogelijk wilt leven. Daarom is het belangrijk dat je keuken optimaal functioneert. Zo voorkom je onnodige frustratie en stress. Als je elke dag tien minuten sneller kunt werken, dan telt het behoorlijk snel op. Daarom adviseren wij je om problemen in je keuken zo snel mogelijk door ons serviceteam te laten repareren.

Als je het serviceteam nodig hebt dan kun je het beste direct contact met ons opnemen. We bespreken dan wat het probleem is en kunnen je direct een prijsindicatie geven. De uiteindelijke kosten zijn uiteraard afhankelijk van je situatie. We weten nooit precies wat er aan de hand is voor we een kijkje nemen. Daarom maken we meestal een afspraak om bij je langs te komen. Dat kan met spoed gebeuren, of als dit niet nodig is, wanneer het goed uitkomt. De leden van het serviceteam zullen altijd helder communiceren over het probleem dat ze aantreffen en wat er nodig is om dit op te lossen.

We geven vijf jaar garantie op alle keukenkasten van Star. Dat betekent dat het serviceteam je de eerste twee jaar gratis komt helpen als er in die tijd iets stuk gaat. Na de tweede jaar zullen er tijdens een reparatie wel servicekosten in rekening worden gebracht. Ongelukken die je eigen schuld zijn vallen uiteraard niet onder deze garantie. Als je een probleem hebt in je keuken, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je probleem. 

Heeft u advies nodig?
Onze experts helpen u graag verder