Gratis inmeten

Gratis inmeten

Ben jij één van die personen die er dol gelukkig van wordt als iets precies past? Zo niet, dan kun je jezelf misschien herinneren hoe onwijs vervelend het is wanneer je kleren krimpen en niet meer lekker zitten of wanneer je kofferbak net niet dicht kan omdat er teveel spullen in staan. Het is uiteraard ook doodzonde om onnodig ruimte te verliezen in je nieuwe keuken of badkamer. Daarom komen we gratis langs na de bevestiging van je bestelling om de keukenruimte in te meten.

Onze

Partners

De keuken is een plek waar je vaak zo snel en efficiënt mogelijk te werk wilt kunnen gaan. Daarom is het belangrijk dat de beschikbare ruimte zo slim mogelijk wordt gebruikt. Dat krijgen we bij Star altijd voor elkaar doordat we veel verschillende opstellingen hebben. We ontwerpen volgens de kennis die we in de laatste decennia hebben opgedaan. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe keuken zo ergonomisch mogelijk werkt. Daarvoor plaatsen we de belangrijkste onderdelen van de keuken binnen een korte afstand van elkaar. Je hoeft zo nooit meer dan een paar passen te zetten tijdens het koken.

Onze ontwerpers zijn er trots op dat ze altijd de best mogelijk oplossing vinden voor jouw situatie. Daarvoor hebben ze uiteraard wel kloppende data nodig. Het is uiterst belangrijk om precies te weten hoe lang, breed en hoog verschillende delen van je (woon)keuken zijn. Onze vakmensen komen daarom langs om je keukenruimte in te meten. Deze gegevens helpen de tekenaars om creatieve oplossingen te vinden die de beschikbare ruimte optimaal benutten. Zij kennen alle beschikbare mogelijkheden en kunnen altijd iets vinden dat precies past in die rare hoek of nis.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf met een meetlint de ruimte te meten. Het probleem daarbij is dat je niet precies weet welke lengtes, breedtes en hoogtes allemaal belangrijk zijn voor onze ontwerpers. Wij werken volgens het principe dat het beter is om moeilijkheden te voorkomen dan deze te genezen. Daarom sturen we liever na de bevestiging van je order een professional langs die precies weet wat er allemaal gemeten moet worden. Op die manier voorkomen we onnodige extra kosten en levertijden als er iets niet klopt.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor het inmeten van je keukenruimte. Ook als je vragen, opmerkingen of twijfels hebt dan staat onze klantenservice voor je klaar. Misschien wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een Star keuken in je ruimte. Het kan ook zijn dat je niet zeker weet of een bepaald keukenmodel wel past in je beschikbare ruimte. Al deze vragen zijn bij Star welkom want ze voeren je naar de best mogelijke nieuwe keuken.

Heeft u advies nodig?
Onze experts helpen u graag verder