Gratis ontwerp

Gratis ontwerp

Sommige mensen hebben een talent en vakopleiding voor het inrichten van ruimtes volgens de unieke benodigdheden en voorkeuren van elk individu. Zij kunnen precies inschatten wat allemaal echt nodig is en welke aspecten een keuken of badkamer nog mooier, efficiënter of gemakkelijker maken. Bij Star werken een aantal van deze ontwerptalenten. Deze professionals gaan gratis aan de slag met jouw ideeën en zorgen ervoor dat je de best mogelijke oplossing te zien krijgt. 

Onze

Partners

De ontwerpers van Star houden enorm van puzzelen. Zij kennen elk onderdeel dat in de fabriek wordt geproduceerd. Ze weten precies wat de afmetingen zijn van alle kasten, laden, inbouwapparaten, keukenbladen, tegeltjes, badkamermeubels en sanitair. Daarnaast weten ze welke losse aspecten goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarom kun je bij ons allerlei speciale wensen in vervulling laten gaan. Onze tekenaars zoeken in ons assortiment de optimale combinatie voor jouw keuken.

Wanneer je de zoektocht naar je nieuwe keuken begint zul je al snel merken dat er enorm veel mogelijkheden zijn. Er zijn zoveel dingen om over na te denken dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Onze medewerkers helpen je om dit proces gestructureerd te navigeren. We weten precies welke beslissingen op welk moment moeten worden genomen. Daardoor hoef jij je slechts met één ding tegelijk bezig te houden en wordt het veel makkelijker om duidelijk voor ogen te krijgen wat je precies wilt.

Wanneer je een keuken bestelt bij Star word je door ons stap voor stap door het proces gevoerd. We beginnen met een oriëntatie over je voorkeuren en ideeën. Daarbij wordt gekeken naar de samenstelling van je huishouden, je budget, de stijl van de rest van je huis, de sfeer die je in de keuken wilt creëren en de apparatuur die je nodig gaat hebben om al je favoriete gerechten te bereiden. We geven je vervolgens persoonlijk advies over de beste mogelijkheden wat betreft inrichting en stijl.

Zo gauw we ongeveer weten wat je wilt en je de bestelling voor je nieuwe keuken bevestigd hebt komt er iemand langs om de ruimte in te meten. Dat is gratis en zorgt ervoor dat we zeker weten dat het ontwerp dat we voor je maken ook precies zal passen. Onze ontwerpers gaan met al die gegevens aan de slag en zo gauw ze klaar zijn worden de plannen naar je opgestuurd zodat je ze in kunt zien. Na je instemming wordt je keuken samengesteld uit het magazijn en de fabriek. Alle onderdelen worden vervolgens bij je thuis afgeleverd door de vrachtwagen van Star – de levering is gratis als je de keuken door het montageteam laat installeren.

Heeft u advies nodig?
Onze experts helpen u graag verder