De keukencollectie
van Star Keuken

Keukens met stijl

Het maakt niet uit welke stijl u kiest: wij hebben uw droomkeuken voor u. Van de greeploze keuken tot Landhuiskeuken tot moderne inbouwkeuken: bij Star Keuken vindt u precies de keuken die het beste bij u past.

Bekijk onze keukencollectieBekijk onze keukencollectie

Alle keukenfronten om uit te kiezen.

Vind het ideale keukenfront voor u door ons assortiment te filteren op kleuren, stijlen, materialen of prijzen. Gedetailleerde informatie over fronten en overige designkenmerken vindt u in ons vormgevingsoverzicht.

Ontdek onze keukenfrontenOntdek onze keukenfronten

Grote keuze, voor het grijpen

Houdt u van klassiek, rustiek of modern? Ontdek onze vele verschillende grepen.

Bekijk onze grepenBekijk onze grepen

Corpus naar wens

Ton-sur-ton met de fronten, of geeft u de voorkeur aan bewuste contrasten? Zet individuele accenten bij het kiezen van de kleur voor de corpus.

Ontdek onze corpuskleurenOntdek onze corpuskleuren

Alle werkbladen op een rijtje

Alle keukenwerkbladen van nobilia hebben een ding met elkaar gemeen: ook na vele jaren van gebruik behouden ze hun uitstekende optiek en betrouwbare stevigheid.

Bekijk onze werkbladenBekijk onze werkbladen

Nog meer persoonlijkheid

Voor de optische afronding van de keuken en de ruimte zijn nisbekledingen de perfecte optie. Verschillende motieven accentueren uw persoonlijke stijl.

Ontdek meerOntdek meer

De juiste spoelbak in je keuken

Wie op zoek is naar een spoelbak voor in zijn keuken, kan z’n lol op: er zijn zoveel verschillende soorten en materialen dat je er spontaan keuzestress van kunt krijgen.

Ontdek onze spoelbakkenOntdek onze spoelbakken

Keukenkranen, praktisch en hygiënisch

Keukenkranen combineren modern design met een scala aan praktische technieken die je in je keuken echt voordeel opleveren.

Ontdek onze keukenkranenOntdek onze keukenkranen

De kunst van het sfeer creëren

Onze lichtsystemen zetten werkplekken perfect in de spotlights en zorgen tegelijkertijd voor een aangename, huiselijke sfeer.

Ontdek onze verlichtingssystemenOntdek onze verlichtingssystemen

Elektronische apparatuur maakt de keuken compleet.

Kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap - dat zijn de belangrijkste huishoudelijke apparaten in een keuken. Daarbij kunt u nog voor een magnetron, een stoomoven of een koffiezetapparaat kiezen. Alle apparaten bieden u verschillende innovatieve functies, de het alledaagse leven gemakkelijker maken en een gezonde levensstijl ondersteunen. Ontdekt onze elektronische apparatuur en laat u compleet adviseren door uw vakhandel.

Bekijk onze A-merkenBekijk onze A-merken

Onze TOP-merken!

Geen idee welke apparatuur past bij uw eisen?

Als de keukenspecialist in uw regio, heeft Star Keuken u veel te bieden…wij helpen u om de juiste keuze te maken. Wij schetsen uw dromen samen met u graag in een persoonlijke kennismaking, bij ons in de winkel. Maak daarom een afspraak in een van onze filialen in Schiedam of Den Haag.

Wilt u keuzehulp? Contact onsWilt u keuzehulp? Contact ons