Keukens met stijl.

Het maakt niet uit welke stijl u kiest: wij hebben uw droomkeuken voor u. Van de greeploze keuken tot Landhuiskeuken tot moderne inbouwkeuken: bij Star Keuken vindt u precies de keuken die het beste bij u past.

Moderne Keukens

Spannende contrasten of zachte accenten? Ons omvangrijke kleur- en frontenspectrum nodigt uit tot individueel combineren. Met onze qua kleur op elkaar afgestemde materiaalconcepten vindt u vast en zeker de juiste inbouwkeuken.

Naar de moderne keukensNaar de moderne keukens

Design Keukens

Duidelijke lijnen, edele materialen en een helder gestructureerde architectuur – dat is het kenmerk van onze designkeukens. De gladde, strakke oppervlakken slaan ook in open ontworpen keukens een goed figuur – voor een rechtlijnige lifestyle met moderne uitstraling.

Naar de designkeukensNaar de designkeukens

Natural Living

Moderne houtdecors met elegante structuren en warme nuances zorgen voor een gezellige sfeer in de Natural Living-keuken.

Naar de natural living keukensNaar de natural living keukens

Modern Classic

Vooral in de afgelopen tijd kan de Modern Classic-keukenstijl weer rekenen op een grote populariteit. De mix van moderne en klassieke elementen maakt kleur- en frontcombinaties mogelijk met een geheel eigen charme en overtuigt door een tijdloos uiterlijk.

Naar de classic keukensNaar de classic keukens

Landhuiskeukens

De keukentrend voor de nieuwe natuurlijkheid staat bij jong en oud hoog aangeschreven. Heldere vormen, zachte lijnen en natuurlijke decors en kleuren zijn kenmerkend voor de moderne Landhuisstijl.

Naar de landhuiskeukensNaar de landhuiskeukens

LINE-N - de greeploze keuken

Wie de voorkeur aan een minimalistisch design geeft, zit met onze greeploze keukens van de LINE N precies goed. De geïntegreerde, verzonken grepen vormen hier een toonaangevend, horizontaal stijlelement van de nieuwe keuken.

Naar de greeploze keukensNaar de greeploze keukens