Flair 424
Magnolia mat

Flair 424: Ik zie je in de woonkeuken.

Daarom zijn onze onderkasten ook in maxihoogte verkrijgbaar!Deze kunnen op tal van manieren worden gebruikt. Qua opberg-ruimte kan de maxihoogte – afhankelijk van de lengte van de keukengebruiker – universeel worden ingezet. Als alternatief kan de maxihoogte ook in combinatie met onderkasten in de standaardhoogte worden ingepland om afzonderlijke actieve gedeelten vanuit comfortabel en ergonomisch oogpunt gericht te verhogen.

Eigenschappen:

Front: Zand (271)
Corpuskleur: Zand (122)
Werkblad: Oriental (267)
Greep: Metalen greep, Edelstaalkleurig (205)

De keuken bestaat uit:

Verlichtingssysteem

Ze zetten werkplekken perfect in de spotlights en zorgen voor een aangename sfeer.

Meer informatieMeer informatie

Werkbladen met perfecte basis

Onze werkbladen zijn zowel stevig als stijlvol. Overtuig uzelf.

Meer informatieMeer informatie

Geen idee welke apparatuur past bij uw eisen?

Als de keukenspecialist in uw regio, heeft Star Keuken u veel te bieden…wij helpen u om de juiste keuze te maken. Wij schetsen uw dromen samen met u graag in een persoonlijke kennismaking, bij ons in de winkel. Maak daarom een afspraak in een van onze filialen in Schiedam of Den Haag.

Onze competente keukenadviseurs altijd klaar met kundig advies over grote en kleine zaken om samen te bepalen wat de beste keukenoplossing. Kijk ook eens rond op onze website en laat je inspireren door onze grote keukencollectie. Bij Star Keuken heeft iedereen recht op een nieuwe keuken.

Wilt u keuzehulp? Contact onsWilt u keuzehulp? Contact ons