SPEED 262
DECOR EIKEN VIRGINIA

Perfect gepland.
RUIMTEN MET EEN SCHUIN DAK STELLEN BIJZONDERE EISEN AAN DE KEUKENONTWERPER.

Om de ruimte optimaal te kunnen benutten, heeft men een goed ontwerp, lichte kleuren en slimme, praktische oplossingen nodig. De combinatie van onderhoudsarme kunststof fronten in Decor eiken Virgina en Zijdegrijs creëert moderne, huiselijke flair. De extrahoge wandkasten benutten de ruimte onder het schuine gedeelte zoveel mogelijk en bieden zo heel veel opbergruimte. Door het extra diepe werkblad ontstaat met minimale middelen een praktische baroplossing aan de achterkant, die doorgang biedt naar de hoekkeuken.

De keuken bestaat uit:

Verlichtingssysteem

Ze zetten werkplekken perfect in de spotlights en zorgen voor een aangename sfeer.

Meer informatieMeer informatie

Werkbladen met perfecte basis

Onze werkbladen zijn zowel stevig als stijlvol. Overtuig uzelf.

Meer informatieMeer informatie

Geen idee welke apparatuur past bij uw eisen?

Als de keukenspecialist in uw regio, heeft Star Keuken u veel te bieden…wij helpen u om de juiste keuze te maken. Wij schetsen uw dromen samen met u graag in een persoonlijke kennismaking, bij ons in de winkel. Maak daarom een afspraak in een van onze filialen in Schiedam of Den Haag.

Onze competente keukenadviseurs altijd klaar met kundig advies over grote en kleine zaken om samen te bepalen wat de beste keukenoplossing. Kijk ook eens rond op onze website en laat je inspireren door onze grote keukencollectie. Bij Star Keuken heeft iedereen recht op een nieuwe keuken.

Wilt u keuzehulp? Contact onsWilt u keuzehulp? Contact ons