FOCUS 462
MAGNOLIA ULTRAHOOGGLANS

Praktisch, ergonomisch, stijlvol.

Deze moderne, goed gestructureerde hoekkeuken met lakfronten in subtiele Magnolia-kleurnuance biedt met haar relinggrepen van roestvrij staal een echt hoogtepunt. Met hun uitgesproken look en praktische karakter in het alledaagse gebruik geven ze een volledig nieuwe betekenis aan de vlakke fronten. Bovendien scoort deze keuken ook op ergonomisch vlak hoge punten dankzij de hoog ingebouwde oven, wandkasten met vouwliftdeuren en de chique, halve glazen fronten. De achterkant van de hoek wordt praktisch uitgebreid tot bar en biedt zo extra zitgelegenheid. De stellingoplossing in eiken Provence geeft het ontwerp een extra huiselijke touch.

De keuken bestaat uit:

Grote keuze, voor het grijpen

Houdt u van klassiek, rustiek of modern? Ontdek onze vele verschillende grepen.

Bekijk alle grepenBekijk alle grepen

Alle keukenfronten om uit te kiezen

Keukenfronten beïnvloeden over het algemeen de optische totale indruk van uw keuken.

Bekijk alle frontenBekijk alle fronten

Geen idee welke apparatuur past bij uw eisen?

Als de keukenspecialist in uw regio, heeft Star Keuken u veel te bieden…wij helpen u om de juiste keuze te maken. Wij schetsen uw dromen samen met u graag in een persoonlijke kennismaking, bij ons in de winkel. Maak daarom een afspraak in een van onze filialen in Schiedam of Den Haag.

Onze competente keukenadviseurs altijd klaar met kundig advies over grote en kleine zaken om samen te bepalen wat de beste keukenoplossing. Kijk ook eens rond op onze website en laat je inspireren door onze grote keukencollectie. Bij Star Keuken heeft iedereen recht op een nieuwe keuken.

Wilt u keuzehulp? Contact onsWilt u keuzehulp? Contact ons