Rio 374
Decor Nautic Pine

Keuken Ahoy!

Deze keuken in trendy, natuurlijke kleurencombinaties heeft een lichte maritieme touch met Nautic Pine en een aardse Zand-nuance. Het houtdecor maakt indruk door het eigentijdse, trendy design, de witte kleurstelling doet daarbij denken aan door wind en weer gebleekt drijfhout. De charme van deze used look creëert een interessant contrast met de rechtlijnig verwerkte deuren. Het jonge, onconventionele ontwerp geeft de ruimte met een bank aan de achterkant van de bar een casual uitstraling. Voor een perfect gebruik van opbergruimte is deze voorzien van massieve uittrekelementen.

De keuken bestaat uit:

Grote keuze, voor het grijpen

Houdt u van klassiek, rustiek of modern? Ontdek onze vele verschillende grepen.

Bekijk alle grepenBekijk alle grepen

Alle keukenfronten om uit te kiezen

Keukenfronten beïnvloeden over het algemeen de optische totale indruk van uw keuken.

Bekijk alle frontenBekijk alle fronten

Geen idee welke apparatuur past bij uw eisen?

Als de keukenspecialist in uw regio, heeft Star Keuken u veel te bieden…wij helpen u om de juiste keuze te maken. Wij schetsen uw dromen samen met u graag in een persoonlijke kennismaking, bij ons in de winkel. Maak daarom een afspraak in een van onze filialen in Schiedam of Den Haag.

Onze competente keukenadviseurs altijd klaar met kundig advies over grote en kleine zaken om samen te bepalen wat de beste keukenoplossing. Kijk ook eens rond op onze website en laat je inspireren door onze grote keukencollectie. Bij Star Keuken heeft iedereen recht op een nieuwe keuken.

Wilt u keuzehulp? Contact onsWilt u keuzehulp? Contact ons