DECOR EIKEN PROVENCE

Natuurlijkheid is de trendsetter.

Houden van het land, het land ademen, beleven - dit zet de trend, een trend naar nieuwe natuurlijkheid, die steeds populairder wordt. Heldere, eenvoudige vormen en natuurlijke decors en kleuren zijn kenmerkend voor de moderne Landhuisstijl. De kleurnuance Eiken Provence is op zichzelf staand al een ware artiest, die ook bij ton-sur-ton-ontwerpen bewijst hoeveel uitstraling hij heeft. Als pure omgevingskleur zet deze tint geweldige accenten en is heel goed in staat om ook de megatrends Wit en Magnolia een perfecte landelijke touch te geven.

De keuken bestaat uit:

Grote keuze, voor het grijpen

Houdt u van klassiek, rustiek of modern? Ontdek onze vele verschillende grepen.

Bekijk alle grepenBekijk alle grepen

Alle keukenfronten om uit te kiezen

Keukenfronten beïnvloeden over het algemeen de optische totale indruk van uw keuken.

Bekijk alle frontenBekijk alle fronten

Geen idee welke apparatuur past bij uw eisen?

Als de keukenspecialist in uw regio, heeft Star Keuken u veel te bieden…wij helpen u om de juiste keuze te maken. Wij schetsen uw dromen samen met u graag in een persoonlijke kennismaking, bij ons in de winkel. Maak daarom een afspraak in een van onze filialen in Schiedam of Den Haag.

Onze competente keukenadviseurs altijd klaar met kundig advies over grote en kleine zaken om samen te bepalen wat de beste keukenoplossing. Kijk ook eens rond op onze website en laat je inspireren door onze grote keukencollectie. Bij Star Keuken heeft iedereen recht op een nieuwe keuken.

Wilt u keuzehulp? Contact onsWilt u keuzehulp? Contact ons