Montageteam (gratis levering)

Montageteam (gratis levering)

Bij het installeren van een nieuwe keuken komt nogal wat kijken. Als je erg handig bent dan kun je dit zelf proberen te doen. Het bespaart je echter een hele berg tijd en moeite als je ons montageteam lekker zijn gang laat gaan. Zij zorgen ervoor dat alle aspecten van je keuken gebruiksklaar worden gemaakt. Je moet wel zelf zorgen dat alle water, gas en elektriciteitsleidingen klaar zijn voor montage en dat deze na het installeren van de keuken worden aangesloten. Nadat hun werk gedaan is ruimen ze het ontstane afval op en zetten dit in je tuin of een andere plek van waaruit je het naar de afvalverwerking kunt brengen.

Onze

Partners

Als je bij Star een keuken bestelt met montage dan wordt deze gratis bij je thuis bezorgd. De bemanning van onze vrachtwagen werkt meestal samen met het montageteam. Zij helpen elkaar om zo efficiënt mogelijk te werken. Dat doen ze door de keuken in de volgorde van montage uit te laden. Op die manier hoeft het montageteam nooit te zoeken en kunnen ze snel te werk gaan. Er wordt van tevoren met je afgesproken op welke dag de levering en montage plaats zal vinden. Zo kun je er rekening mee houden dat er die dag veel lawaai zal worden gemaakt.

We geven garantie op de kwaliteit van de montage. Onze vakmensen hebben ervaring met alle keukens die we produceren. Ze weten precies hoe ze de verschillende onderdelen het beste kunnen opbouwen en aansluiten. Als er toch iets mis gaat, dan geven ze dit zelf door aan het serviceteam en die zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Na de montage lopen de monteurs alles met je na. Er wordt nog een keer nagekeken of alles op zijn plek zit en werkt, dat alle apparaten correct aangesloten zijn. Zo gauw ze de deur uitstappen kun de leidingen laten aansluiten door een deskundige loodgieter en vervolgens kun je de keuken gebruiken.

De prijs van montage is verschillend voor elke keuken. Dat is ook logisch want de hoeveelheid werk die komt kijken bij een montage verschilt nogal per keuken. Wij berekenen de prijs voor de montage tijdens het ontwerpen van de keuken zodat je er helderheid over hebt en de tijd kunt nemen om te beslissen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van onder andere de grootte van de keuken, de hoeveelheid complexe installatiepunten (zoals hoeken en eilanden) en hoe moeilijk het is om de apparatuur aan te sluiten.

Je kunt zelf kiezen of je de nieuwe keuken door ons laat monteren. De overweging die je daarbij moet maken is gebaseerd op moeite en zekerheid. Ons montageteam kan je keuken het allersnelst goed installeren. We garanderen daarmee zoveel mogelijk rust in huis en een vlotte beschikking over je nieuwe keuken. Door de garantie is het ook zekerder om het montageteam in te schakelen. Wanneer je zelf je nieuwe waardevolle keuken installeert loop je het risico dat je iets kostbaars kapot maakt.

Heeft u advies nodig?
Onze experts helpen u graag verder