Natural Living

Natural Living

De moderne maatschappij draait op volle toeren en alles wordt zo efficiënt mogelijk gedaan. Dat is geweldig want we boeken met zijn allen een berg vooruitgang. Het veroorzaakt echter ook een heleboel stress en dat heeft veel negatieve gevolgen voor onze geestelijke en mentale gezondheid. Om deze stress te neutraliseren is het uiterst belangrijk dat je tijd vrijmaakt om te ontspannen. De natuur biedt één van de meest toegankelijke manieren om dit te doen. Steeds meer mensen zoeken de parken, het bos, het strand en andere groene zones op om spanning los te laten. Je kunt deze vibe ook in je huis creëren door een natural living design te kiezen voor bijvoorbeeld de keuken.

Onze

Partners

Wanneer je door een bos of over het strand loopt dan voel je de omarming van moeder aarde. Het zand, de wind en de blaadjes van de bomen maken je bewust van je huid. De zachte geluiden stellen je oren en gedachten gerust en de groene en bruine kleuren laten je ogen ontspannen en verzachten. Dat alles helpt om een gevoel van veilige geborgenheid naar boven te brengen en dat is de beste remedie voor stress. Door warme, natuurlijke kleuren en ronde vormen te gebruiken in je interieur kun je dezelfde ontspanning in de hand werken.

Bij het ontwerpen van een natural living keuken wordt veel gebruik gemaakt van houtdecors, warme nuances en elegante structuren. Daardoor krijgt de ruimte een gezellige sfeer zonder in te leveren op stijl. Glanzende oppervlakken en rechte hoeken geven een schone en strakke uitstraling. Ze weerkaatsen echter ook de schittering van het licht en geven een vierkant hokjesgevoel dat past bij onze doelgerichte en vaak gestreste manier van denken. Daardoor kunnen je ogen en geest vaak maar moeilijk ontspannen in een strakke moderne keuken.

In een natural living keuken wordt het licht verzacht door houtkleuren. Je kunt een speelse sfeer creëren door accenten toe te voegen in warme unikleuren en glazen details. De elegante structuren geven een zelfde soort rust als de natuur. Al deze verzachtende invloeden helpen je zenuwstelsel om de vechten en vluchten modus los te laten en in de rusten en verteren modus te komen. Dat is beter voor je spijsvertering, hormoonhuishouding en nachtrust. Zo helpt een natural living keuken je om je beter te voelen en gezond te blijven.

De natural living keukens van Star zijn van alle gemakken voorzien. Samen met de tekenaars wordt de best mogelijke keukenopstelling gevonden voor de beschikbare ruimte in je huis. Je kunt elke keukenvorm – zoals een U, L, T, schiereiland of eiland keuken – uitvoeren in natural living stijl. Daarna kies je zelf welke extra’s je wilt integreren. Je kunt bijvoorbeeld verlichtingssystemen plaatsen rond de werkplekken en in de kastjes. Je kiest welke apparaten je wilt laten inbouwen, welke stijl tegeltjes je wilt gebruiken in de nissen, welke soort grepen je wilt en welke soort moderne opbergsnufjes je wilt gebruiken binnen in de kasten en laden van de keuken. Zo creëer je een keuken die optimaal efficiënt is, veel rust geeft en perfect past bij jouw stijl. 

Heeft u advies nodig?
Onze experts helpen u graag verder