Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Vul het formulier in voor een gratis keukenadvies gesprek.

Je word terug gebeld om een afspraak in te plannen.

Krijg gepersonaliseerd advies op maat tijdens een 2 uur lang gesprek.

Hou jij erg van wokken? In dat geval wil je waarschijnlijk het liefst een gasfornuis met minstens één pit die flink heet kan branden. Ben je gek op het bakken van taarten? Dan is het belangrijk dat je oven perfect zijn werk doet en op een centrale plek staat. Wil je een rustige keuken waarin het hele huishouden kan rondhangen terwijl er gekookt wordt? Een natural living keuken met veel zachte vormen en houten elementen kan je dromen waarmaken. In meer dan twintig jaar tijd hebben we nog nooit twee identieke keukens verkocht. Met behulp van ons persoonlijk advies kun je er achter komen hoe jij de optimale keuken kunt samenstellen.

Onze

Partners

Er zijn verschillende belangrijke punten die je moet overwegen wanneer je een nieuwe keuken zoekt. Ten eerste moet je natuurlijk precies weten hoe groot de beschikbare ruimte is. Dat bepaalt namelijk welke keukenmodellen in aanmerking komen. Een voorbeeld: een keukeneiland hoort minstens een meter ruimte om zich heen te hebben aan alle kanten. Je hebt dus een ruimte nodig van minstens vier bij vier meter – één meter voor het eiland, één plus één voor de loopruimte en één voor de keukenbladen aan de wanden. Wanneer er minder beschikbare ruimte is dan kun je beter kijken naar een andere opstelling.

Iemand die elke dag voor een heel huishouden kookt heeft misschien andere apparatuur nodig dan iemand die geregeld een meer-gangen diner voor zijn of haar hele vriendengroep klaarmaakt. In een gezinskeuken is het fijn als de kids veilig kunnen spelen terwijl jij staat te koken. Een woongemeenschap, gedeelde woning of studentenflat gaat er juist op vooruit wanneer meerdere mensen tegelijk hun ding kunnen doen. Als je persoonlijk advies vraagt dan vertellen wij je alle mogelijkheden die je hebt om in jouw beschikbare ruimte een zo efficiënt mogelijke keuken te plaatsen. We houden daarbij rekening met onder andere de benodigde (inbouw)apparatuur, werkruimte, schoonmaakmogelijkheden, zitplekken en loopruimte. 

De keuken is een plek waar je gegarandeerd veel tijd gaat doorbrengen. Dit is de ruimte waar je ’s ochtends een bakje koffie of thee zet en waar je hele huishouden rond etenstijd bij elkaar komt – tenzij je een aparte eetruimte hebt. Het is fijn als de keuken zowel schoon als gezellig en zowel efficiënt als stijlvol is. Gelukkig hebben we bij Star allerlei verschillende mogelijkheden op het gebied van stijl. Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat de stijl van hun keuken past bij de rest van het huis. Wij geven je adequaat advies over de beste keuze op dit gebied. Daardoor weet je zeker dat je nieuwe keuken zijn waarde zo lang mogelijk behoudt.

Uiteraard is het ook belangrijk hoeveel geld je beschikbaar hebt. Onze keukens worden gemaakt voor lage tot gemiddelde inkomens en er is nog best wat verschil in prijzen. Als je krap bij kas zit dan is persoonlijk advies extra belangrijk. We kunnen zo samen kijken naar de beste manier om zoveel mogelijk waar voor je geld te krijgen. Vaak is het mogelijk om eerst alleen de basisdelen aan te schaffen. Zo kun je de keuken gebruiken en deze langzaam aanvullen met extra apparaten en andere handige accessoires.